Banketbakkerij Lunchroom Van Orsouw

 

Locatie & routeplanner

 Waardering

 
 
Er zijn nog geen waarderingen gegeven

Toegankelijkheid

 
Redelijk goed toegankelijk
  • Ontoegankelijke lunchroom.

  • Je kunt alleen op het terras gebruik maken van de horeca. Het winkelgedeelte is niet goed toegankelijk, waarschijnlijk niet voor alle typen elektrische rolstoelen.
  • beoordeeld door: magda

Niet zo goed toegankelijk
  • Slecht

  • Ik kon aanvankelijk binnenkomen met mijn electrische rolstoel, maar daarvoor moest wel iemand van het personeel de deur goed openhouden voor mij. Zelf kan ik de deur niet openen, maar men was behulpzaam. Helaas kan ik niet bij het lunchroom gedeelte komen, aangezien je daarvoor trapjes op moet. Pinapparaat is veilig te bedienen. Als het terras er staat, is de ingang regelmatig geblokkeerd door tafeltjes/stoelen, waardoor ik de deur nooit bereik. Het personeel zei daar wat beter op te gaan letten. Helaas zie ik nu het wat beter weer wordt, dat er wederom tafeltjes worden geplaatst op de klank- en ribbeltegels, die er speciaal liggen voor mensen met visuele beperking(en). Bovendien nu daar weer een tafeltje staat kom ik er niet langs om de winkel binnen te gaan.Ik moet dan eerst klanten op het terras verzoeken weg te gaan.Lijkt me niet de manier. Als van Orsouw zelf toch weer voor deze optie kiest, wordt de zaak weer zowat ontoegankelijk met een electr.rolstoel.
  • beoordeeld door: adele

Niet zo goed toegankelijk
  • slecht toegankelijke winkel

  • Deze winkel is slecht toegankelijk voor rolstoelen. De deur krijg je niet zelfstandig open, eruit gaat ook moeilijk. De lunchroom is te bereiken via een paar treden, dus niet voor rolstoelers. Een aangepast toilet is er niet.In de winkel zelf is het moeilijk om te pinnen.Als het mooi weer is zitten mensen buiten koffie te drinken en dan kun je helemaal niet in de winkel komen. Ook staat er dan vaak meubilair op geleide tegels waar blinden gebruik van moeten maken.
  • beoordeeld door: Irene

Agenda

 

Activiteit doorgeven

 
Datum:
Locatie:
Activiteit (titel):
Genre:
 
Prijs: (0 bij gratis, leeg laten bij onbekend)
Omschrijving:  
   
 

Zoeken

 
Wist je dat je jouw activiteit zelf in een
aantal simpele stappen kunt toevoegen?


Leuk!

 
Nostalgie, via Youtube (Martijn Diersmann)Nog meer: Zwolle in de jaren 70